2009.07.31. 18:18 ikocka

Kövesd az árfolyamokat!

Címkék: ebay árfolyam

Ez nagyon egyszerűen hangzik, de kövesd az árfolyamokat, nem egy oldalon, nem a xe.com és egyéb oldalakon, hanem a saját bankod oldalán. Sőt, ha biztosra akarsz menni, kérdezd meg az ügyfélszolgálatot, melyik árfolyamon számolják és azt hol találod. Miért jó mindez? Azért mert a bankod árfolyama, jelentősen eltérhet a többi oldalon mutatott értékektől és ami pár forintos eltérés, az olykor lehet pár száz forint is.

Arról nem is beszélve, hogy napok alatt felmehet a dollár, font árfolyama 10-20 forintokkal, ami azért nem mindegy.

A másik fontos amiért követned kell(ene) az árfolyamokat, az pedig a bankod nem azonnal vonja le a számládról, bár ezt remélem nem kell magyarázzam. De először a bank csak elkülöníti az összeget és a könyvelésre napokkal később kerül sor, az árfolyam akkor meg eléggé eltérhet attól, amennyiért vetted. Nem vagyok boldog ez miatt, mert ha közben a kormány bejelent valamit és a bankom rá 2 napra könyveli le az összeget, akkor jelentős különbségek lehetnek az árban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ebay.blog.hu/api/trackback/id/tr781278109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása